Pomozte nám hledat nejoblíbenější knihu

Archiv
Verze pro tisk |

Na samostatné webové stránce www.mojekniha.cz je zpřístupněna anketa, případně anketní lístky můžete vyplňovat nebo odevzdat v knihovně.


Doposud hlasovalo téměř 60 000 účastníků ankety, která byla vyhlášena 1.března a potrvá až do října, kdy v Týdnu knihoven budou oficiálně vyhlášeny výsledky. První dílčí výsledky byly již zveřejněny 7.dubna (seznam 200 nejoblíbenějších knih) a 17.června bude zveřejněn seznam 100 nejoblíbenějších knih.


Seznam nejoblíbenějších titulů je obohacen různými možnostmi vyhledávání informací o knihách i autorech. Na výše uvedených stránkách se dozvíte více informací, najdete zde různé zajímavosti o průběhu hlasování i stávající seznam nejoblíbenějších knih.


Akce MOJE KNIHA je vyhlášena a organizována Svazem knihovníků a informačních pracovníků ČR (SKIP). Hlasujte pro knihu, která vás nejvíce ovlivnila, ke které se často vracíte, kterou doporučujete dětem nebo přátelům, která vám změnila život, na kterou nemůžete zapomenout, hlasujte pro knihu, kterou si vezmete na pustý ostrov...

Nahoru